fbpx

Rođendani u Malom Partyu

Rođendani u Malom Partyu

Kad smo odlučili otvoriti Mali party zamišljali smo ga kao jednostavan i ugodan prostor za proslavu rođendana djece od 1-12 godina. Odlučili smo se za koncept koji je neutralan, koji nije izrazito dječji, a koji kroz dekoracije i slatke stolove možemo prilagoditi svakom slavljeniku!

Primijetili smo kako se na tržištu manjka prostora za proslavu rođendana tinejdžera te prvih rođendana u kojima za vrijeme proslave mogu biti nazočni i roditelji. Stoga naš prostor možete unajmiti za proslavu na koju ćete moći pozvati obitelj, a mi vam možemo pomoći oko dekoracije i organizacije.

Naši mali slavljenici različitog su uzrasta sami smišljaju svoje rođendanske teme, a mi dajemo sve od sebe da ih ne iznevjerimo. Oni su nam bitni, njihov rođendan je njima najvažniji, pa tako i nama.

Svi su u tim slavljeničkim trenutcima, a i prije njih, jako uzbuđeni, a naš je cilj poštedjeti roditelje stresa, ugoditi slavljenicima i ostati u njihovim uspomenama kao ono nešto sretno i veselo!

Cilj je jednostavan: radimo nešto u čemu uživamo! Sve je uvijek veselo, puno boja, djece, veselja, i uvijek je nečiji rođendan!

Kako izgleda proslava rođendana u Malom partyu?

Fokus je na interaktivnom druženju. Nema skakaonica, tunela, trampolina… Djeca se zabavljaju kroz aktivnosti koje im predlažu animatori ili koje oni predlažu animatorima. Od „pomagala“ za zabavu, osim animatora, imaju jedni druge i Plasma autiće koji su veliki hit i među malima i velikima.

Svaka grupa djece je drugačija, stoga programe prilagođavamo i njihovoj dobi i njihovim interesima. 

Najam prostora

Naš prostor možete i unajmiti. Za ovu opciju najčešće se odlučuju roditelji djece od 1-3 godine starosti. U tom slučaju možete pozvati bake, djede, rodbinu…

Mi vam možemo pomoći oko organizacije i dekoracije.